סטייק קולב בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק קולב בגריל. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 31 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 440 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 שעות ו -20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. נסו סטייק קולב בגריל במרינדה, בירה בגריל-סטייק קולב במרינדה, ו סטייק קולב בגריל עם חמאת שום-ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את השום, הטימין והפלפל האדום הכתוש עם שמן זית ליצירת עיסה רופפת. מצפים את סטייקי הקולב בעיסה ומפזרים בנדיבות מלח.
בואו משרים במקרר למשך הלילה או עד 2 שעות מחוץ למקרר.
אם הסטייקים הושרו קדימה, הוציאו אותם מהמקרר ותנו להם להגיע לטמפרטורת החדר.
צולים את הסטייקים במשך 4 עד 5 דקות מכל צד.
תנו לסטייקים לנוח 5 עד 10 דקות לפני החיתוך.
פורסים את הסטייקים על ההטיה ומגישים מיד.
יין זיווג הצעה: בנדול אדום
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יקב הנהר השחור מרלו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
יקב הנהר השחור מרלו