סטייק רצועת ניו יורק בגריל עם ממרח זיתים ירוק
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא זיתים קלים, שמן זית, סטייקים של ניו יורק, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סטייק ניו-יורק מוקרם ברוטב, סטייקים ניו יורק רצועה בגריל עם חמאת שום קלויה, ו סטייקים על הגריל עם רוטב זית-אורגנו.
הוראות
מניחים שקדים במעבד וטוחנים דק; מעבירים לקערה קטנה.
מניחים זיתים, שמן, צלפים, אנשובי ושום במעבד. מערבבים עד טפסי הדבק עדינים.
מוסיפים שקדים; מערבבים 5 שניות. ממרח זיתים עונתי עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
מפזרים סטייקים בנדיבות עם מלח ופלפל. סטייקים מעיל עם רוזמרין, לחיצה לדבוק.
חום 2 מחבת בינונית כבדה (עדיף ברזל יצוק) על חום גבוה 5 דקות.
מניחים 1 סטייק בכל מחבת. לצרוב סטייקים 3 דקות; להתהפך ולצרוב צד שני 3 דקות. להפחית חום בינוני גבוה. המשך לבשל, הופך כל 3 דקות, עד סטייקים מבושלים עד doneness הרצוי, כ 15 דקות יותר עבור בינוני נדיר (מדחום מוכנס למרכז ירשם 54°).
להעביר סטייקים למגש; בואו לעמוד 10 דקות. פורסים סטייקים דק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק