קושימומחה
מוכן ב134 שעות
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

סטייקים צלויים עם צלעות ברוטב פלפל צלוי.

סטייקים צלויים עם צלעות ברוטב פלפל צלוי.
סטייקים צלויים עם צלעות ברוטב פלפל קלוי יכולים להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לך פלפל, לקשט: מלח ים קשקשי כגון מלדון, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 134 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: צלעות בגריל ברוטב פלפל צלוי, חזה עוף בגריל יוגורט עם רוטב פלפל אדום קלוי אננס, ו סטייקים עם פלפל סלמון צלוי..

הוראות

1
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני חם (חום גבוה בינוני לגז).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מתלה גריל שמן, אז פלפלים גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מפנה מדי פעם, עד מעט מתרכך חרוך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מעבירים פלפלים לקערה גדולה ומכסים בחוזקה בניילון נצמד, ואז נותנים לעמוד 20 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף פלפלים, השלכת גבעולים וזרעים, לחתוך לאורכו לרצועות דקות. לזרוק עם שאריות מרכיבי סלסה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
הכן גריל לבישול עקיף-חום מעל פחם בינוני חם (חום גבוה בינוני לגז).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
לטפוח סטייקים יבשים ומפזרים מלח ופלפל. מתלה גריל שמן, ואז לצרוב סטייקים ישירות מעל גחלים, חשוף, מתהפך פעם אחת ועובר לאזור של גריל ללא גחלים מתחת אם התלקחויות להתרחש, עד השחמה היטב, 4 עד 6 דקות בסך הכל. העבר סטייקים לאזור ללא גחלים מתחת וגריל, מכוסה, עד מדחום מוכנס לתוך מרכז הבשר (לא לגעת בעצמות) רושם 49° עבור בינוני-נדיר, 8 עד 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
להעביר סטייקים ללוח חיתוך ולתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
* אם אתה משתמש בגריל פחם לפלפלים וסטייקים, הגחלים יצטרכו לחדש מחדש ולארגן מחדש לפני שאתה צולה את הסטייקים. במקום לצלות את הפלפלים, אתה יכול לצלות אותם על מתלה של מחבת מטאטא על 2 סנטימטרים מחום, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 20 עד 30 דקות, ואז להמשיך עם מתכון.* סטייקים יכולים להיות בגריל חם משומן קלות היטב מתובל היטב (2 צורב) מחבת גריל, חשוף, מתהפך פעם אחת, על 10 דקות בסך הכל. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל סטייקים, מכוסה במחבת צלייה הפוכה, מתהפך מדי פעם, 10 עד 15 דקות יותר עבור בינוני-נדיר. * סלסה, ללא פטרוזיליה, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. מערבבים פטרוזיליה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."