סטייקים צלויים עם צלעות ברוטב פלפל צלוי.
סטייקים צלויים עם צלעות ברוטב פלפל קלוי יכולים להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לך פלפל, לקשט: מלח ים קשקשי כגון מלדון, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 134 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: צלעות בגריל ברוטב פלפל צלוי, חזה עוף בגריל יוגורט עם רוטב פלפל אדום קלוי אננס, ו סטייקים עם פלפל סלמון צלוי..
הוראות
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני חם (חום גבוה בינוני לגז).
מתלה גריל שמן, אז פלפלים גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מפנה מדי פעם, עד מעט מתרכך חרוך, 15 עד 20 דקות.
מעבירים פלפלים לקערה גדולה ומכסים בחוזקה בניילון נצמד, ואז נותנים לעמוד 20 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף פלפלים, השלכת גבעולים וזרעים, לחתוך לאורכו לרצועות דקות. לזרוק עם שאריות מרכיבי סלסה.
הכן גריל לבישול עקיף-חום מעל פחם בינוני חם (חום גבוה בינוני לגז).
לטפוח סטייקים יבשים ומפזרים מלח ופלפל. מתלה גריל שמן, ואז לצרוב סטייקים ישירות מעל גחלים, חשוף, מתהפך פעם אחת ועובר לאזור של גריל ללא גחלים מתחת אם התלקחויות להתרחש, עד השחמה היטב, 4 עד 6 דקות בסך הכל. העבר סטייקים לאזור ללא גחלים מתחת וגריל, מכוסה, עד מדחום מוכנס לתוך מרכז הבשר (לא לגעת בעצמות) רושם 49° עבור בינוני-נדיר, 8 עד 12 דקות יותר.
להעביר סטייקים ללוח חיתוך ולתת לעמוד 15 דקות.
* אם אתה משתמש בגריל פחם לפלפלים וסטייקים, הגחלים יצטרכו לחדש מחדש ולארגן מחדש לפני שאתה צולה את הסטייקים. במקום לצלות את הפלפלים, אתה יכול לצלות אותם על מתלה של מחבת מטאטא על 2 סנטימטרים מחום, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 20 עד 30 דקות, ואז להמשיך עם מתכון.* סטייקים יכולים להיות בגריל חם משומן קלות היטב מתובל היטב (2 צורב) מחבת גריל, חשוף, מתהפך פעם אחת, על 10 דקות בסך הכל. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל סטייקים, מכוסה במחבת צלייה הפוכה, מתהפך מדי פעם, 10 עד 15 דקות יותר עבור בינוני-נדיר. * סלסה, ללא פטרוזיליה, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. מערבבים פטרוזיליה רק לפני ההגשה.