קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

סטרומבולי

סטרומבולי
אם יש לכם בצל, פטריות, בשר חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: סטרומבולי, סטרומבולי, ו סטרומבולי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת מעל חום בינוני, חום את בשר בקר הקרקע עד לא מראה ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים את החזיר, פלפל, בצל, רוטב פיצה ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
רוטב פיצהרוטב פיצה
פטריותפטריות
בצלבצל
חםחם
4
להניח בצק פיצה שטוח על גיליון עוגיות. להפיץ פרוסות פפרוני על בצק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוניפרוסות פפרוני
בצקבצק
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מניחים ערימה גדושה של תערובת הרוטב בצד אחד של הבצק (חלקם עשויים להישאר).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
רוטברוטב
6
מפזרים גבינת מוצרלה. מקפלים את הבצק וצובטים את הקצוות ואת הצדדים יחד. נקב חורים בחלק העליון ומברשת חמאה מומסת על זה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
חמאהחמאה
בצקבצק
7
מבשלים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד חום זהוב. חותכים למקטעים בודדים כדי לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור