סטרומבולי
אם יש לכם בצל, פטריות, בשר חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: סטרומבולי, סטרומבולי, ו סטרומבולי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
במחבת מעל חום בינוני, חום את בשר בקר הקרקע עד לא מראה ורוד; לנקז.
מערבבים את החזיר, פלפל, בצל, רוטב פיצה ופטריות.
להניח בצק פיצה שטוח על גיליון עוגיות. להפיץ פרוסות פפרוני על בצק.
מניחים ערימה גדושה של תערובת הרוטב בצד אחד של הבצק (חלקם עשויים להישאר).
מפזרים גבינת מוצרלה. מקפלים את הבצק וצובטים את הקצוות ואת הצדדים יחד. נקב חורים בחלק העליון ומברשת חמאה מומסת על זה.
מבשלים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד חום זהוב. חותכים למקטעים בודדים כדי לשרת.