זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. אם יש לך מרק עוף, פילה חזיר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . נסו בשר חזיר קרניטס בסיר הלחץ, צלעות חזיר סיר לחץ, ו מרק חזיר וניוקי סיר לחץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הכוסברה, שמן זית, מיץ ליים, שום, פתיתי פלפל אדום, ומלח בבלנדר עד חלקה; יוצקים לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מיץ ליים
שמן זית
עלי וגבעולי כוסברה
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
בלנדר
2
הוסף את בשר החזיר tenderloin לשקית ולתפעל כדי להבטיח שהוא מכוסה במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
מרינדה
3
הסר כמה שיותר אוויר מן השקית ככל האפשר לפני האיטום. להשרות במקרר 8 שעות ללילה.
4
מערבבים את מרק העוף ומיץ לימון יחד בתחתית סיר לחץ.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
מיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
5
הנח את הפילה לתוך הנוזל בסיר האיטי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
6
יוצקים את המרינדה הנותרים מן התיק מעל tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
7
חותם ומנעול סיר לחץ ומבשלים מעל חום גבוה כדי לבנות לחץ עד צלילי המחוון. להפחית את החום בינוני לבשל במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
8
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות. לרוץ מתחת למים קרים כדי לעזור לשחרר את הלחץ לפני סגירת המכסה. חותכים את הפילה לתוך מדליונים לשרת.
בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אלמה דה לוס אנדס Reserva Malbec עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.