קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

סיר לחץ בשר חזיר פילה

סיר לחץ בשר חזיר פילה
זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. אם יש לך מרק עוף, פילה חזיר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . נסו בשר חזיר קרניטס בסיר הלחץ, צלעות חזיר סיר לחץ, ו מרק חזיר וניוקי סיר לחץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הכוסברה, שמן זית, מיץ ליים, שום, פתיתי פלפל אדום, ומלח בבלנדר עד חלקה; יוצקים לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
בלנדרבלנדר
2
הוסף את בשר החזיר tenderloin לשקית ולתפעל כדי להבטיח שהוא מכוסה במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
מרינדהמרינדה
3
הסר כמה שיותר אוויר מן השקית ככל האפשר לפני האיטום. להשרות במקרר 8 שעות ללילה.
4
מערבבים את מרק העוף ומיץ לימון יחד בתחתית סיר לחץ.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
5
הנח את הפילה לתוך הנוזל בסיר האיטי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
6
יוצקים את המרינדה הנותרים מן התיק מעל tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
7
חותם ומנעול סיר לחץ ומבשלים מעל חום גבוה כדי לבנות לחץ עד צלילי המחוון. להפחית את החום בינוני לבשל במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
8
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות. לרוץ מתחת למים קרים כדי לעזור לשחרר את הלחץ לפני סגירת המכסה. חותכים את הפילה לתוך מדליונים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אלמה דה לוס אנדס Reserva Malbec עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
ענבים נבחרים מעמק Agrelo ו-Uco מטופלים בשריה ארוכה ו-12 חודשים של טיפול באלון כדי לייצר את המלבק הטעים, הפירותי העוצמתי הזה, הכולל הערות של אוכמניות ובויזנברי עם מגע של מינרליות.