קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

סירה-כבש צלוי עם זיתים, דובדבנים וערבים

סירה-כבש צלוי עם זיתים, דובדבנים וערבים
כבש עם זיתים, דובדבנים וערבים עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לכם גזר, עלי דפנה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו כבש צלוי עם סירה Jus, רגל טלה מטוגנת עם תפוחי אדמה וזיתים, ו צלעות כבש מטוגנות עם תפוזים וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
2
בסיר בינוני משלבים את הזיתים עם הדובדבנים החמוצים ו-11/2 כוסות היין. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארטדובדבנים טארט
3
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את הבייקון ומבשל על חום מתון עד השומן שניתנו, על 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
5
מתבלים את הטלה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הצלי לתבשיל ומחממים אותו היטב מכל הצדדים על חום גבוה בינוני, על 8 דקות.
7
מעבירים את הטלה לצלחת עם הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את מלאי הבשר ואת היין האדום הנותר לתבשיל ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
9
החזירו את הטלה והבייקון לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את השום, קורנית, גזר, בצל, עלי דפנה ופלפל. מכסים את התבשיל ומטגנים את הטלה בתנור במשך כ -2 שעות ו -45 דקות, עד רך מאוד ומדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז הקופות 18
מרכיבים שתצטרך
11
בינתיים, לארגן את endives לקצץ בצד למטה במחבת גדולה.
12
מוסיפים את הסוכר, מיץ לימון, 1 כף החמאה ו 1 1/2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד endives הם מכרז, על 15 דקות. לחשוף ולבשל מעל חום מתון עד endives הם caramelized על הקרקעית, על 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
13
בקערה קטנה, למזג את הנותרים 3 כפות חמאה עם קמח כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
14
להעביר את הטלה ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר. מסננים את נוזל צלימת לסיר בינוני לרפרף את השומן. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 4 כוסות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים את הזיתים, הדובדבנים והיין האדום ומבשלים בחום מתון במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16
מקציפים חלק מהנוזל הקלוי לתוך משחת הקמח עד חלקה, ואז לטאטא את הדבק לתוך הרוטב רותח ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שאין טעם floury נשאר, כ 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. השליכו את המיתרים וגלפו את הטלה בפרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
17
מגישים עם הרוטב ואת endives.
מרכיבים שתצטרך