סלט Fieri Farfalle עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט Farfalle, פפרדלה עם צדפות - גיא פירי, ו יוקה צ'יפס - גיא פירי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לקלף קוביות sunchokes לקוביות 1/2 אינץ'. (אם אתה מבחין כי sunchokes מתחילים להתחמצן ולהפוך צבע, לכסות אותם עם מים. כאשר מוכן לצלות אותם, מסננים ולטפוח יבש לפני זריקת מלח ופלפל.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ארטישוק ירושלמי
מים
3
מניחים במחבת קלייה קטנה בטוחה לתנור עם 1 כף שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים במשך 20 עד 30 דקות, הופכים עם מרית לאחר 15 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מרית
תנור
4
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
5
מסננים וזורקים היטב עם הנותרים 1 כף שמן זית. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
6
מוסיפים את הפסטה ואת פסטו פלפל אדום קלוי לקערה גדולה ולשלב. מערבבים את המוצרלה, עגבניות, זיתים קלמטה, בצל ירוק ואת sunchokes קלוי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
זיתי קלמטה
בצל ירוק
מוצרלה
ארטישוק ירושלמי
עגבנייה
פסטה
פסטו
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
בקערה של מעבד מזון מצויד עם הלהב התחתון, או בבלנדר, להוסיף את ארוגולה, פרמזן, זיתים, חומץ, פלפל, מלח, שום פלפלים אדומים קלויים ולעבד עד בשילוב היטב, 6 עד 7 שניות. מוסיפים לאט את שמן הזית ומתאימים את המלח לפי הטעם. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.