סלט אגס מתוק וגורגונזולה עם רקטות, גרגיר נחלים, אגוזי מלך ודבש פרח כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אגס מתוק סלט Gorgonzola עם רקטות, גרגיר, אגוזי מלך, דבש פרח כתום. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן אגוזים, דבש פרח כתום, גורגונזולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלט אגס עם בייקון, Gorgonzolan ואגוזי מלך מסוכרים, אגס חם וטארט גורגונזולה עם אגוזי מלך וסלט ארוגולה, ו סרטי אגס ריקוטה מתוקים עם אגוזי מלך ודבש קלויים ותאנים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים את האגסים לחצי לאורכו. לשפשף כל חצי עם קמצוץ של מלח. שים נייר קלף על מגש גדול מספיק כדי להחזיק את האגסים, ולהפיץ את הסוכר על הנייר. צריכה להיות שכבה 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
אגס
סוכר
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
3
שים את חצאי האגס לחתוך בצד למטה על הסוכר ואופים במשך 1 שעה. כאשר האגסים הם מגניבים מספיק כדי לטפל, להסיר את הליבות ולפרוס אותם לרוחב לתוך 1/8 אינץ ' חלקים.
מרכיבים שתצטרך
אגס
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
שים את מיץ הלימון בקערת סלט עם מלח ופלפל ומערבבים כדי לפזר את המלח, ואז לטאטא בשמן. מסדרים את הפרוסות של אגס 1 אגס לכל צלחת, בשכבה 1 במרכז הצלחת, ומשאירים פער של 3 אינץ ' במרכז עבור גרגר הנחלים והרקטה. לפזר את הגבינה ולאחר מכן אגוזי מלך על האגסים, ולאחר מכן לטפטף את הדבש על גבי אגוזי מלך וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
גרגיר הנחלים
אגוזי מלך
גבינה
ארוגולה
דבש
אגס
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
שים את גרגיר הנחלים, הרקטות והבזיליקום בקערת הסלט וזרוק יחד. ואז מניחים את הסלט במרכז האגסים.