סלט אורז בר הטוב ביותר
סלט אורז בר הטוב ביותר נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 380 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן אגוז, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט עוף ואורז בר: סלט ארוחת ערב לבבי ומתובל, סלט אורז בר, ו סלט חזיר אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לכסות אורז בר עם שלושה סנטימטרים (7.5 ס " מ) של מים מלוחים. מביאים לרתיחה ומרתיחים, חשופים, במשך 30 דקות, או עד רך.
מסננים את המים העודפים, הופכים את החום להגדרה הנמוכה ביותר, מכסים את האורז ומאפשרים לאדים להימשך 15-20 דקות, או עד שהדגנים מתפצלים.
במחבת בינונית מעל חום בינוני, מטגנים את העוף קלות בחמאה ובשמן, ומבשלים בעדינות וביסודיות. לא לבשל את העוף. מגניב לגרוס את העוף לחתיכות בגודל ביס.
בקערה בינונית, לערבב יחד את האורז, ערמוני עוף ומים. תניח בצד.
עבור ההלבשה, להקציף יחד את שמן אגוז, חומץ, מלח ופלפל.
יוצקים מעל תערובת אורז בר ולשלב. כדי לשרת, מניחים 2-3 עלים רומיין על כל צלחת כפית את תערובת אורז בר על העלים.