סלט בטטה
סלט בטטה נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם סלרי, חרדל poupon אפור קציר חרדל הקרקע גס, בטטותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו נקניק וסלט בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה.
מערבבים רוטב וחרדל עד מעורבב.
מוסיפים לתערובת תפוחי אדמה; מערבבים קלות.
מקררים כמה שעות או עד שמצוננים.