סלט ביב עם פרמזן חמאה Crostini עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי בזיליקום, שמן זית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. וזה די גרוע. נסו קרוסטיני חמאת שום פרמזן, לבבות של סלט סינר, ו סלט חסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות עד הזהב. בקערה קטנה, באמצעות מזלג, מערבבים את החמאה והגבינה יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
קערה
4
לסלט: בקערה קטנה, להקציף יחד את מיץ לימון ושמן עד בשילוב מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מניחים את החסה, שומר, בזיליקום, ונענע בקערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
חסה
שומר
באזיל!
מנטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים את הרוטב על הסלט וזורקים היטב.
1
מורחים את חמאת הפרמזן על הלחם הקלוי ומגישים לצד הסלט.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.