קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ביב עם פרמזן חמאת קרוסטיני

סלט ביב עם פרמזן חמאת קרוסטיני
סלט ביב עם פרמזן חמאה Crostini עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי בזיליקום, שמן זית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. וזה די גרוע. נסו קרוסטיני חמאת שום פרמזן, לבבות של סלט סינר, ו סלט חסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות עד הזהב. בקערה קטנה, באמצעות מזלג, מערבבים את החמאה והגבינה יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
4
לסלט: בקערה קטנה, להקציף יחד את מיץ לימון ושמן עד בשילוב מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מניחים את החסה, שומר, בזיליקום, ונענע בקערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
חסהחסה
שומרשומר
באזיל!באזיל!
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את הרוטב על הסלט וזורקים היטב.
1
מורחים את חמאת הפרמזן על הלחם הקלוי ומגישים לצד הסלט.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
לחםלחם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.