סלט בית בסגנון מסעדה דורש סביב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, מלח, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. נסו סלט עוף בסגנון מסעדה, סלסה בסגנון מסעדה, ו סלסה בסגנון מסעדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את החסה הרומאית, חסה קרחון, לבבות ארטישוק, בצל אדום וסוכריות. לזרוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק
חסה קרחון
רומיין
בצל אדום
פימיאנטו
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הכן את הרוטב על ידי להקציף יחד את שמן הזית, חומץ יין אדום, מלח, פלפל וגבינה. מקררים עד צונן ושופכים מעל סלט למעייל. לזרוק ולהגיש.