קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט בשר תאילנדי מ ' טעם מרבי

סלט בשר תאילנדי מ ' טעם מרבי
סלט בקר תאילנדי מ ' טעם מקסימלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך רוטב סויה תמרי, שן שום, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תפוחי אדמה קלויים לימון מ ' טעם מרבי, בייקון וביצים ממולאות מ ' טעם מרבי, ו תרד מוקרם עם קושו הדר מ ' טעם מרבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הבשר על קרש חיתוך ולהסיר כל עור כסף או חתיכות גדולות של שומן חיצוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
חותכים רשת crosshatch לחלק העליון של הבשר, חיתוך על 1/2 אינץ '(13 מ "מ) עמוק ולהשאיר על 1/2 אינץ' (13 מ " מ) בין השורות. הפוך את הבשר וחזור על הקרקעית, נזהר לא לחתוך את כל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
בקערה קטנה, לשלב את השום, jalapeño, ג ' ינג ' ר כבוש, ורמוט מתוק, רוטב סויה, ורוטב דגים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
רוטב דגיםרוטב דגים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ורמוטורמוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
שים את הבשר לתוך שקית zip-top בגודל גלון ולהוסיף את המרינדה. לסחוט את האוויר העודף ולאטום את התיק. להפוך את התיק על כמה פעמים, כך הבשר מצופה באופן שווה. מקררים את הבשר בתיקו על צלחת אפייה או צלחת גדולה לפחות 24 שעות ועדיף 48, הופכים את הבשר מעל פעמיים ביום, כדי לאפשר את הטעמים להיספג.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
5
הפוך את הסלט: היום אתה מתכנן לבשל את הבשר, לגרר את ההתלהבות מן האשכוליות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
להעביר את ההתלהבות למיכל קטן, כיסוי, ושמורה במקרר. השתמשו בסכין כדי לחתוך את החלק העליון והתחתון מכל אשכולית, ולחשוף את החלקים הפנימיים. העמד את האשכולית על קרש חיתוך וקלף את העור, חותך אותה מלמעלה למטה, בעקבות עקומת הפרי. לאחר כל המעשר הוסר, להחזיק את האשכולית מעל קערה קטנה ולהשתמש סכין קילוף לחתוך בין הממברנות ולשחרר את הקטעים, לתת להם טיפה לתוך הקערה. לסחוט את הקרומים הנותרים על המקטעים, לתפוס את המיץ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
הסר את קטעי האשכוליות מהקערה, לחתוך אותם לשלישים, להעביר לקערה אחרת, ולהניח בצד בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
8
מוסיפים את סוכר כף היד, חומץ אורז, רוטב דגים ומלח לקערת מיץ אשכוליות. מערבבים כדי לפזר את המלח והסוכר. החזירו את חלקי האשכוליות לקערה. לקלף את פפאיה לחתוך אותו חצי לאורכו, ולהסיר את הזרעים. תשתמש במנדולינה כדי לחתוך את הפרי.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם
חומץ אורזחומץ אורז
רוטב דגיםרוטב דגים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
סוכר כף ידסוכר כף יד
אננס רגילאננס רגיל
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
9
מוסיפים את הפפאיה לויניגרט האשכוליות ומערבבים כדי להתמזג עם קטעי האשכוליות. מכסים את הסלט ומילואים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
אננס רגילאננס רגיל
10
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את הבשר מן המרינדה ולהסיר כל פרוסות שום או jalapeño שעשויים להיות דבוקים אליו. מתבלים את הבשר במלח.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
12
הוסף 1/4 אינץ '(6 מ " מ) של שמן לתחתית המחבת החמה וכאשר השמן מנצנץ, להחליק את הבשר לתוך המחבת. הפעל את החום עד בינוני. מבשלים את הבשר במשך 30 שניות בעדינות להעיף אותו. מבשלים 30 שניות בצד השני והופכים את הבשר שוב. חזור על תהליך זה עד הבשר מבושל במשך 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
בעוד הבשר מתבשל, לשים חצי עלי כוסברה על מגש גדול מספיק כדי להחזיק את הבשר. כאשר הבשר סיים בישול, להעביר אותו מהמחבת על המיטה של עלי כוסברה. מכסים את החלק העליון של הבשר עם עלי הכוסברה הנותרים ולאחר מכן הופכים מגש גדול על הבשר כדי להחזיק בחום בזמן שהוא נח.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
תנו לבשר לנוח לפחות 5 דקות; החום ישחרר את השמנים בעשבי תיבול והם יחדרו לבשר בזמן שהוא נח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
15
הסר את הצלחת העליונה ולהעביר את הבשר, עדיין מכוסה עלי כוסברה, ללוח חיתוך. לגלף את הבשר לפרוסות, חיתוך נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
16
שים את הבשר על מגש הגשה ולהוסיף כל מיץ ושאריות כוסברה מלוח החיתוך או צלחת המנוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
17
מוסיפים את גרגר הנחלים לסלט הפירות במרינדה ומערבבים בעדינות לשלב. לטעום ולהוסיף קמצוץ מלח במידת הצורך. מסדרים את הסלט על הבשר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.