קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

סלט טורטליני ברוקולי

סלט טורטליני ברוקולי
סלט ברוקולי טורטליני לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-12 מנות. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לארוחה זו יש 209 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי, טורטליני גבינה, גרעיני חמניות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 28% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: סלט טורטליני-ברוקולי , סלט ברוקולי טורטליני וסלט טורטליני ברוקולי .

הוראות

1
בסיר גדול מבשלים ברוקולי ב-6 כוסות מים רותחים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
גרידת תפוז מגוררת דק, בתוספת תוספת לקישוטגרידת תפוז מגוררת דק, בתוספת תוספת לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים ומיד שוטפים במים קרים. באותה מחבת מבשלים טורטליני לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
גרידת תפוז מגוררת דק, בתוספת תוספת לקישוטגרידת תפוז מגוררת דק, בתוספת תוספת לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גרידת תפוז מגוררת דק, בתוספת תוספת לקישוטגרידת תפוז מגוררת דק, בתוספת תוספת לקישוט
4
בקערה גדולה מערבבים את הברוקולי, הטורטליני, הבצל והצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
ברוקוליברוקולי
צימוקיםצימוקים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
שלבו את המיונז, תחליף הסוכר והחומץ; יוצקים על הסלט וזורקים לציפוי. מקררים לפחות שעה. ממש לפני ההגשה מערבבים פנימה גרעיני בייקון וחמניות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
תחליף סוכרתחליף סוכר
מיונזמיונז
חומץחומץ
בייקוןבייקון

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרדונה שמונה עשרה מייל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-36 דולר.
שמונה עשרה מייל שרדונה
שמונה עשרה מייל שרדונה
יצרנית היין ג'סיקה בון פנתה אל חוף סונומה הקריר עבור השרדונה הבהיר והמורכב הזה. פרי אבן קליל, לימון מאייר ומינרליות מושכת באף עוברים לחך קרמי מאוזן על ידי חומציות תוססת. תווים של וניל ועץ אלון מתוק משפרים את מורכבות היין. עבור היינות של Eighteen Miles, ג'סיקה בון (מיקב Passalacqua) מייצרת ענבים מתשעה כינויים שונים, כולם ברדיוס של שמונה עשר מייל מסביב להלדסבורג, קליפורניה. אנא נסה גם מונית של 18 מייל, צין, פינו נואר ופטיט סירה.