קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

מחבת סלסה הליבוט

מחבת סלסה הליבוט
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), מחבת הליבוט קארי, ו הליבוט עם תפוחי אדמה מחבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים עגבניות, בצל, כוסברה ופלפל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כוסברהכוסברה
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
פלפלפלפל
2
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להוסיף דגים; לבשל 3 עד 5 דקות. עד שחום על הקרקעית. בזהירות להתהפך; העליון עם תערובת עגבניות. לבשל 2 עד 3 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
דגיםדגים
4
מפזרים גבינה; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
5
בואו לעמוד 2 דקות. או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה

ציוד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.