סלט כרוב במרינדה עם גבינת גאודה ותפוחים מגולחים
סלט כרוב במרינדה עם Goudan ותפוחים מגולחים דורש על 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך שמן זית כתית נוספת, מיץ לימון, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. נסו הפוך מראש פטריות במרינדה עם כרוב, גזר מגולח ופרמזן, סלט ברוקולי מגולח עם תפוחים ובייקון, ו סלט כרוב ניצנים מגולח עם תפוחים פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תפוחים לתוך טבעות בעובי 1/4 אינץ', חיתוך מ 1 צד דרך השני.
לטאטא יחד מיץ לימון הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה.
להוסיף כרוב ותפוחים; לזרוק מעיל. כיסוי וצינה 2 עד 24 שעות.
מוסיפים גבינת גאודה, וזורקים ממש לפני ההגשה.
* 1 סבתא סמית תפוח ניתן להחליף.