עגבניות מלפפון סלט מוצרלה נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 157 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו אורגנו, עגבניות, פלפל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. הציון הזה די טוב. נסו מלפפון, עגבנייה, סלט מוצרלה עם בלסמי, דג עם מי עגבניות מלפפון קארי וסלט עשבי תיבול עגבניות, ו סלט מוצרלן ועגבניות עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את העגבניות, המלפפון, הפלפל הירוק, הבצל, הזיתים, הפטרוזיליה והבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
עבור ההלבשה, בקערה קטנה, לטאטא את השמן, חומץ, סוכר, מלח, אורגנו ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
יוצקים מעל סלט; לזרוק למעיל.
4
מכסים ומכניסים למקרר למשך 15 דקות לפחות. רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה גבינה.