סלט סטייק בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 325 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סלרי, בצל ירוק, סטייק להב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם דבש זנגוויל כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 78%. מתכונים דומים: סלט סטייק פורטובלו בגריל עם אבוקדו, ליים ותירס בגריל, סלט סטייק בגריל עם גבינה כחולה + ענבים בגריל, ו סלט סטייק בגריל.
הוראות
1
מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס. זורקים את הסלרי, 1 כפית שמן הזית והמלח והפלפל לפי הטעם על תבנית מרופדת בנייר כסף; צולים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
סלרי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
2
הקציפו את המיונז, 2 כפיות שמן הזית, מיץ הליים, הדבש, הרוטב החם ו -1 כף מים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
מיונז
רוטב חריף
שמן זית
דבש
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מוסיפים את הסלרי הקלוי וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
4
מוסיפים את החסה וגרגיר הנחלים אך לא זורקים.
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחלים
חסה
5
מחממים מחבת גריל גדולה או מחבת ברזל יצוק על אש גבוהה. משפשפים את הסטייק עם 1 כפית שמן הזית הנותרת ומתבלים במלח ופלפל. כשהמחבת חמה מאוד, מוסיפים את הסטייק ומבשלים, ללא הפרעה, כ -3 עד 4 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
סטייק.
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
מחבת
6
מעבירים לקרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
מוסיפים את הבצל הירוק למחבת ומבשלים עד שהם חרוכים, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
פורסים את הסטייק כנגד הדגן, ומשליכים את הממברנה הקשוחה העוברת במרכז.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
סטייק.
9
מוסיפים את הסטייק והעגבניות לקערה עם הסלט וזורקים לציפוי. מחלקים בין צלחות.
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 75 דולר.
יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
ארצי בצורה נעימה-אופי הפרי קרוב יותר לשזיף מאשר לדובדבנים. הפה מתוק וטעים עם רמזים של קולה ואפיית לחם.