קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות76
מגזין

סלט סטייק בגריל עם ויניגרט עגבניות

סלט סטייק בגריל עם ויניגרט עגבניות
סלט סטייק בגריל עם ויניגרט עגבניות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, חומץ יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סטייק בגריל וסלט עגבניות עם ויניגרט רום, סטייק בגריל וסלט עגבניות עם ויניגרט רום, ו סלט סטייק בגריל עם ויניגרט עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
סטייק העונה עם 1 כפית מלח ופלפל; להפריש. גרגר לחתוך הצדדים של עגבניות עלחורים צרוד של פומפיה תיבת לתוך mediumbowl עד העור; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2
Addshallot וחומץ; להקציף בשמן 1/4 כוס.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. Setaside. לעשות קדימה: עגבניות ויניגרט יכול להיות עשה 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ויניגרטויניגרט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לבנות אש בינונית-חמה בגריל פחם,או לחמם גריל גז גבוה. לזרוק אוניון האביב בקערה בינונית עם 1 כפית שמן ועליונהעם מלח ופלפל. בצל גריל עד justtender, 2-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
Transferto קרש חיתוך לחתוך 2 " חתיכות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
סטייק גריל עד צרוב ומבושל doneness הוליד, 3-5 דקות sidefor בינוני-נדיר, בהתאם לקלות של סטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
תן מנוחה, כ -10 דקות.
1
מברשת botsides של פרוסות לחם עם הנותרים 4 כפית שמן ועונה עם מלח ופלפל. לחם גריל עד חום זהוב כהה nicelycharred במקומות, כ 2 דקות לכל צד.מניחים טוסט בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לשבור טוסט בערך 1 " חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2
פרוס דק סטייק נגד התבואה. Tosslettuces, בזיליקום, בצל אביב, קרוטונים, וחלק מהויניגרט בקערה גדולה.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
בצל אביבבצל אביב
ויניגרטויניגרט
קרוטוניםקרוטונים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים סטייק וזורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
Servewith הנותרים ויניגרט לצד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
5
למנה: 390 קלוריות, 22 גרם שומן, 4g סיבים
6
בתיאבון

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.