תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט פורל מעושן עם רוטב חרדל. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך דג לבן, אגוזי מלך, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו סלט תפוחי אדמה & פורל מעושן עם רוטב חרדל, סלט פורל וחרדל מעושן, ו סלט טרוטה מעושן עם רוטב אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר, מחית את שאלוט, vinegars וחרדל. בהדרגה להתמזג בשמנים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מסדרים את endives, תפוח, אגוזי מלך, פורל וגת הנחלים על צלחות.