סלט פטריות בפריכי גבינה
סלט פטריות בפריכי גבינה יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו, והמתכון הראשוני שחיפשתם. תמורת 1.68$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -20 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 251 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם פטריות, פרמזן, רוטב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 44% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט עגבניות עם פריכיות גבינה , דבלינר צ'יז וקאיין פריכיות עם סלט זהב ובזיליקום , ובישול הספר: סלט סלק צלוי עם רוטב אגוזים ופריכיות גבינה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
מרססים תבנית עם נייר אפייה בספריי בישול נון-סטיק שמן זית. מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה, ולאחר מכן מרססים נייר בספריי בישול.
מניחים 1/2 כוס גבינה מגוררת על מחצית מתבנית האפייה ומעצבים לעיגול בקוטר של כ-5 ס"מ. יוצרים עיגול שני על החצי השני של תבנית האפייה. (נסה להשתמש בטופ פלסטיק קפוא כתבנית לעיצוב פריכיות הגבינה.)
אופים כ-5 דקות, או עד שהגבינה מזהיבה מסביב לקצוות. בעזרת מרית רחבה, הופכים בזהירות עיגולי גבינה.
אופים כ-2 דקות יותר, או עד שצבע זהוב עמוק מסביב לקצוות ומתייצב במרכז. בעזרת המרית, הסר בזהירות עיגולים ועטפו אותם על מערוך גדול התלוי כמו גשר בין 2 קופסאות שימורים גבוהות לעצב.
מניחים להתקרר בעודו מעוצב מעל מערוך. חזור על הפעולה עם שאר הגבינה ליצירת 2 עיגולים נוספים.
בקערה בינונית מערבבים פטריות, עגבניות, תרד ובצל.
מוסיפים רוטב ומערבבים לאיחוד. להגשה מניחים פריך גבינה על כל אחת מ-4 צלחות הסלט ולאחר מכן מעלים כף סלט.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. יין שרדונה Paul Dolan Vineyards עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
יין שרדונה של פול דולן ויניארדס
מקורו בעמקים הנמוכים המקיפים את הנהר הרוסי, אזור הידוע בייצור יינות עשירים וממוקדים, Paul Dolan Vineyards Chardonnay הוא יין מאוזן להפליא עם טעמים של אגס בשל, תפוח פריך ותבלין וניל קרמי.