סלט פסטה עניבת פרפר שמנת עם פרושוטו, אפונה, ענבים וחמוציות מיובשות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם גבינת פרמזן, בצל ירוק, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו פסטה זנגביל כתום עם חמוציות מיובשות, סלט פסטה שמנת עם בייקון, אפונה ופלפלים, ו פסטה עם פרושוטו ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את פסטת הפפיון ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה כמעט התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Farfalle
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים היטב, ולשטוף עם מים קרים במסננת להגדיר בכיור. בזמן שהפסטה רותחת, מבשלים את הפרושוטו במחבת קטנה על אש בינונית עד שהיא פריכה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
הכינו את הרוטב על ידי הקצפה יחד של המיונז, השמנת החמוצה, החלב, השום, גרידת הלימון והמיץ, פלפל הלימון, הפפריקה ופתיתי הפלפל האדום; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל לימון
כסף ללא נעליים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים את הפסטה המרוקנת לקערת ערבוב גדולה ויוצקים 3/4 מהרוטב מעל; שמרו את הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
6
מוסיפים את האפונה, החמוציות, הענבים, הבצל הירוק, ערמוני המים וגבינת הפרמזן; מערבבים עד שהסלט מצופה באופן שווה ברוטב. מכסים ומכניסים למקרר לפחות שעה, או עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ענבים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
זורקים את הסלט עם יתרת הרוטב, האורגנו והטימין להגשה.