סלט שעועית ותפוחי אדמה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו סלט שעועית ותפוחי אדמה. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו ו-30 שלם מגיש 8 . מנה אחת מכילה 172 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל ירוק, פתיתי פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו טובה. סלט בקלה, תפוחי אדמה ושעועית מלח , סלט שעועית מחרוזת וסלט שעועית מחרוזת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שמים בסיר את תפוחי האדמה והשום ומכסים במים מומלחים היטב. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים במזלג, כ-20 דקות; לנקז. כשהם קרירים מספיק כדי להתמודד אך עדיין חמים, חותכים בזהירות את תפוחי האדמה לשניים (תנסו לא למשוך את הקליפות) ומעבירים לקערה גדולה. קוצצים דק את השום ומוסיפים אותו לתפוחי האדמה יחד עם 2 כפות כל חומץ ושמן זית; מתבלים במלח. (חשוב לעשות זאת כשתפוחי האדמה עדיין חמים כך שהם סופגים את החומץ והשמן ומתובלים עד הסוף.)
בינתיים מביאים לרתיחה סיר נוסף עם מים מומלחים היטב על אש בינונית. מקימים קערה של מי קרח ומתבלים אותה בנדיבות במלח.
מוסיפים את ה-haricots verts למים הרותחים ומבשלים עד שהם רכים, 5 עד 6 דקות (נגסים שעועית כדי לוודא שהם מבושלים כראוי); מסננים ומכניסים מיד למי הקרח כדי "לזעזע" אותם, או להפסיק את הבישול. כשהם קרים, מסננים את ה-haricots verts ומניחים להם להתייבש מעט.
מוסיפים לקערה עם תפוחי האדמה את ה-haricots verts, זיתים, אורגנו, בצל ירוק ופתיתי פלפל אדום. מערבבים כדי להתאחד היטב; טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים את יתרת השמן והחומץ, אם צריך. הסלט הזה טוב עכשיו, אבל הוא יהיה אפילו טוב יותר אם תתנו לו לשבת לפחות שעה אחת בטמפרטורת החדר.