קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סלט שרימפס ואבוקדו

סלט שרימפס ואבוקדו
אם יש לך עירית, רוטב ווסטרשייר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו שרימפס, תירס & סלט פסטה אבוקדו קליפורני & טיול אבוקדו יכול, סלט אבוקדו שרימפס, ו סלט אבוקדו ושרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים את השרימפס, עירית, מיונז, רוטב ווסטרשייר, ורוטב צ ' ילי. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
תלולית תערובת שרימפס לתוך חצאי אבוקדו, ומפזרים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אבוקדוחצאי אבוקדו
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מניחים חצאי אבוקדו על עלי חסה Bibb כי כבר מאובקים עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסה חמאהעלי חסה חמאה
חצאי אבוקדוחצאי אבוקדו
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
4
מקשטים עם רצועות של פימנטו לשרת.
מרכיבים שתצטרך
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.