סלט תפוחי אדמה גרמני
אם יש לך סוכר, חומץ יין, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. וזה די טוב. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, כ -15 דקות.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד. שמור שומן בייקון.
מוסיפים את הקמח, הסוכר, המים והחומץ למחבת ומבשלים בשומן בייקון שמור על חום בינוני עד הרוטב סמיך.
מוסיפים בייקון, תפוחי אדמה ובצל ירוק למחבת ומערבבים עד מצופה. מבשלים עד מחומם מתבלים עם מלח ופלפל.