סלט תפוחי אדמה חם
אם יש לכם pack בייבי תפוחי אדמה חדשים, בצל אביבי, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה חם, סלט תפוחי אדמה חם, ו סלט תפוחי אדמה חם.
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה במחבת של מים מלוחים רותחים במשך 12-15 דקות עד רק במכרז. בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את החרדל עם גרידת לימון ומיץ, לאט לטאטא בשמן כדי ליצור תחליב חלק. מתבלים לפי הטעם.
מסננים את תפוחי האדמה וקצה לקערה גדולה.
טפטוף על הרוטב לערבב בעדינות. השאירו לעמוד 15 דקות כדי לאפשר לתפוחי האדמה לספוג את הטעמים. כדי לשרת, מערבבים את הפטרוזיליה ואת הבצל באביב לתוך תפוחי האדמה. מתבלים לפי הטעם ומגישים מיד.