סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט חרדל מגורען
סלט תפוחי אדמה עם גרגרי חרדל ויניגרט נטול גלוטן,, כל 30, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם פלפל, טרגון, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט מקרל פריך עם ויניגרט גרגרי-חרדל, סלט עולש ועסיסי עם ויניגרט חרדל מגורען, ו סלט תפוחי אדמה חם עם חרדל מגורען, בייקון & רמפות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה והמלח בסיר בינוני ומוסיפים מספיק מים קרים לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, על 15 דקות.
להקציף יחד ויניגרט וחרדל בקערה קטנה.
יוצקים חצי התערובת על תפוחי אדמה חמים, לזרוק, ולתת לעמוד במשך 1 שעה. ממש לפני ההגשה, לטפטף את תערובת ויניגרט הנותרים על תפוחי האדמה, להוסיף את טרגון ופלפל, ולזרוק.טיפ: טפטוף ויניגרט על תפוחי האדמה בזמן שהם חמים עוזר להם לספוג את הנוזל טעים יותר בקלות.