סלט תפוחי אדמה קלוי
סלט תפוחי אדמה קלוי יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו57 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . אם יש לך מלח, חרדל דיז'ון, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. נסו סלט תפוחי אדמה קלוי של אן, סלט תפוחי אדמה אדום קלוי, ו סלט תפוחי אדמה קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
חותכים תפוחי אדמה לרבעים, מכסים במים, מלח את המים, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד רך לנקז, לתת את כל האדים להתאדות. כאשר יבש וקריר, לזרוק עם 4 אונקיות שמן זית כתית במיוחד ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים בשכבה אחת על מחבת צלייה וצלי במשך 30 דקות עד רך וזהוב חום. תפוחי האדמה יצטרכו להיות מעורבב תוך צלייה כדי להבטיח את כל הצדדים משחימים יפה.
בעוד תפוחי אדמה נצלים, "לגלח" את השומר באמצעות mandoline או בצד חיתוך של פומפיה תיבת. פרוסה דק גבעולי סלרי וחולצות. שמור.
הפוך את ויניגרט: בקערה גדולה, לטאטא יחד את חרדל דיז ' ון, חומץ, ומלח, לפי הטעם. בהדרגה לטאטא את הנותרים 4 אונקיות שמן זית כתית. מקפלים זרעים שומר ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
הסר תפוחי אדמה קלויים מהתנור ולאפשר מעט קריר.
מוסיפים תפוחי אדמה ושמן לקערת ויניגרט. למעלה עם סלרי מגולח ושומר ולזרוק.