קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

סלט תרד עם רוטב מאייר לימון קיסר וקרוטוני לחם שטוח

סלט תרד עם רוטב מאייר לימון קיסר וקרוטוני לחם שטוח
אם אתה רוצה להוסיף עוד פסקטריאן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סלט תרד עם רוטב מאייר לימון קיסר וקרוטוני לחם שטוח עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. למנה העיקרית הזו יש 563 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו מים חמים, פרמזן, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -25 דקות. מתכונים דומים: סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קליל}, סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קליל}, ו סלט קיסר עם רוטב קיסר תוצרת בית וקרוטונים.

הוראות

1
מניחים מיץ לימון, שום, חרדל, מיונז, אנשובי, חומץ יין אדום, מלח וכמות טובה של פלפל שחור גרוס טרי בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן ומערבבים עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אנשוביאנשובי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את הגבינה המגורדת ומערבבים מספר שניות לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
3
מניחים תרד בקערה גדולה, מוסיפים רוטב וזורקים לציפוי כל עלה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים קרוטונים של לחם שטוח וזורקים שוב. למעלה עם פרמזן מגולח ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
קרוטוניםקרוטונים
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
5
משטחים בצק לחם שטוח, לוחצים בעדינות למלבן גדול, מברישים בנדיבות בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וזורקים על הגריל. צולים משני הצדדים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחם שטוחלחם שטוח
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
חותכים לרצועות באורך של כ -2 עד 3 אינץ 'ורוחב 1/4 אינץ'.;
7
מערבבים מים ושמרים בקערה גדולה ומניחים לעמוד 5 דקות להוכחה. יוצקים בהדרגה 2 כוסות מהקמח ומערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מערבבים כ 1 דקה כדי ליצור ספוג.
9
בואו לעמוד, מכוסה, לפחות 1 שעה.
10
שים ספוג בקערה של מערבל לעמוד. בעזרת וו הבצק מוסיפים את המלח והשמן ואז מוסיפים את הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, ליצירת בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוציאים מהקערה ולשים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מניחים בקערה משומנת נקייה ומניחים לתפיחה, לאט, בערך 2 1/2 שעות. מחלקים בצק ל -4 כדורים, אם רוצים, מניחים לתפוח שוב למשך 1/2 שעה ואז מרדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים3פילהפילה אנשוביפילה אנשובי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייבי תרד, שטף ומיובשבייבי תרד, שטף ומיובש2(חוֹרֶף)שמן זית או קנולה, ועוד לקערהשמן זית או קנולה, ועוד לקערה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון500אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק616 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון מאייר טרי (או 3 כפות מיץ לימון טרי בשילוב 1 כף מיץ תפוזים)מיץ לימון מאייר טרי (או 3 כפות מיץ לימון טרי בשילוב 1 כף מיץ תפוזים)1086 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן מגורד, ועוד יותר לגילוחפרמזן מגורד, ועוד יותר לגילוח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ציפורןחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (105 עד 110 מעלות F)מים חמים (105 עד 110 מעלות F)

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות דום פריניון בציר זוהר בקבוק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-279 דולר לבקבוק.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.