לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו סליידרים של טלה ופטה עם איולי מנטה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם גבינת פטה, שום, אבקת חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 24 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. נסו סליידרים יווניים עם פטאן איולי, צלעות טלה עם נענע סייפולי, ו פרמזן-צלעות טלה עשבי תיבול עם איולי נענע עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לחום עקיף, הגדרה נמוכה, כ 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
בקערה בינונית מוסיפים את הטלה, השום, הבצל האדום והפטה.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
מערבבים היטב עם הידיים. יוצרים את התערובת ל -16 קציצות קטנות (בקוטר של כ -2 1/2 אינץ 'ועובי 1 1/4 אינץ'). השתמש באצבע המורה כדי ללחוץ גומה רדודה למרכז כל קציצה. מכסים ומניחים במקרר עד מוכן לגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
בקערה קטנה שלבו את החומץ הבלסמי, מולסה רימונים ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
משמנים מגבת נייר עם שמן הקנולה ומנגבים את סורגי הגריל מספר פעמים לציפוי טוב בשמן. מניחים מיד את הקציצות על הגריל (גומת חן כלפי מטה) ומבשלים 8 דקות. הופכים, מבססים את החלקים העליונים בתערובת הבלסמית ומבשלים 4 עד 6 דקות נוספות (או עד 130 מעלות פרנהייט למדיום נדיר ו -140 מעלות פרנהייט לבינוני).
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולבים
8
מוציאים מהגריל ומניחים על הלחמניות המתוקות של הוואי או לחמניות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
גליל הוואי
רול תפוחי אדמה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
מוסיפים 2 פרוסות מלפפון וכפית מאיולי הנענע.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
איולי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
מגישים מעוטרים בעלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
11
טוחנים את השום, ואז מפזרים את המלח מעל, וממשיכים לטחון ולנפץ את המלח לתוך השום ליצירת עיסה. בקערה קטנה של מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה מערבבים את החלמונים, רסק השום, מיץ הלימון ואבקת החרדל. מוסיפים לאט את שמן הזית לתערובת החלמונים בזרם יציב איטי מאוד עד שהתערובת מתחלבת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
בשר טחון
זנים של פטריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוסיפים את הנענע והפלפל הטריים ודופקים עד להטמעה. מקררים.