קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

סלמון אפוי בפילו עם סלט תפוחי אדמה חמים

סלמון אפוי בפילו עם סלט תפוחי אדמה חמים
צריך מנה עיקרית פסקאטרית? סלמון שנאפה בפילו עם סלט תפוחי אדמה חם יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם זרעי קימל, חרדל שוודי, שמיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוחי אדמה אפוי חם, מרק בטטה אפוי חם לנשמה, ו סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן.

הוראות

1
מערבבים יחד 2 כפות כל שמן זית, חרדל מתוק ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמירשמיר
2
מברישים את התערובת על פילה הסלמון; מתבלים במלח ופלפל. מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס, מברישים תבנית עם מעט חמאה מומסת. מגלגלים את בצק הפילו ומניחים סדין שטוח על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה סלמוןפילה סלמון
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מברישים את הסדין בחמאה מומסת, ואז מאבקים במעט קימל ושמיר. חזור על הפעולה עם 2 גיליונות נוספים של פילו, ערם אחד על השני. בעזרת סכין חדה או חותך פיצה, הסר 4 אינץ ' מהצד של הסדינים ליצירת ריבוע. עכשיו, לחתוך שתי וערב לעשות 4 ריבועים אפילו.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מעבירים את הריבועים לתבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
הניחו חתיכת סלמון במרכז כל ריבוע וקפלו את הפינות. בזמן העבודה, שמור את הפילו מכוסה במגבת לחה ולא רטובה כדי למנוע התייבשות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מברישים את המאפה קלות בחמאה ואופים 25 דקות או עד שהדג אטום. בינתיים מכינים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מצפים מחבת מוקפצת בשמן זית ומבשלים את הכרישה עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
חותכים את תפוחי האדמה הקלויים לשניים לאורכם ומניחים עם הפנים כלפי מטה בתבנית כדי לתת להם צבע.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים קרם פרש, חרדל שנותר, שמיר ודומדמניות. מבשלים על אש נמוכה עד לחימום, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
דומדמניותדומדמניות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמירשמיר
10
להגשה: מחלקים את תערובת תפוחי האדמה בין 4 קערות רדודות, תלמים חופן ירקות מעל ואחריהם פילו הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מקשטים בקוויאר סלמון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קוויאר סלמוןקוויאר סלמון

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבן ופטל מתערבב עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם עידון הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.