קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות100
מגזין

סלמון בגריל ברוטב פרי הדר עם סלט טאבולה

סלמון בגריל ברוטב פרי הדר עם סלט טאבולה
זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיץ תפוזים, מנטה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון של 99% המנה הזו מעולה. נסו סלט טאבולה שרימפס ברוטב מנטה, שרימפס ברוטב פרי הדר עם בצל צלוי וסלט תפוזים, ו סלמון בגריל עם סלט שומר הדרים ואסקרולה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסלט, לשים חיטה בולגור, מים רותחים, מיץ לימון ושמן לתוך קערה גדולה ומערבבים בעדינות. מיד לכסות עם מגבת צלחת ולהניח בצד במשך 1 שעה. לחשוף ו fluff עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים גרידה, פטרוזיליה, עירית, בצל, נענע, מלח ופלפל וזורקים בעדינות לשלב. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.בינתיים, עבור סלמון, להקציף יחד 2 כפות של שמן, גרידה ומיץ, מלח ופלפל בצלחת רחבה, רדודה. מסדרים סלמון בצלחת, פונים למעיל בכל רחבי עם מרינדה, כיסוי וצינה במשך 30 דקות.הכן גריל לבישול חום בינוני, צחצוח הסורגים גריל עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הסר סלמון מן המרינדה; להשליך את המרינדה הנותרים. מסדרים סלמון על הגריל, צד העור למעלה, ומבשלים, מרפרף פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מעבירים למגש ומניחים בצד כדי לתת מנוחה במשך 5 דקות.מערבבים יחד בצל, עגבניות, מלפפונים, הנותרים 1 כף שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מגישים סלמון על מצע של סלט tabbouleh עם תערובת עגבניות מלפפון כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחיטה בולגריתחיטה בולגרית1מלפפון, קלופים, זרע וקצוץמלפפון, קלופים, זרע וקצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעירית טרייה קצוצה דקעירית טרייה קצוצה דק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמנטה טרי קצוץ דקמנטה טרי קצוץ דק2מיץ וגרידת לימוניםמיץ וגרידת לימונים1מיץ וגרידת תפוזיםמיץ וגרידת תפוזים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן גריל (במידת הצורך)שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן גריל (במידת הצורך)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק5ריבס, קצוץ טרי או קפואסלטסלט5ריבס, קצוץ טרי או קפואסלמוןסלמון850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עור ללא עצמות-על פילה סלמוןעור ללא עצמות-על פילה סלמון5ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים משובח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ים משובח ופלפל שחור טחון לפי הטעם2עגבניות, קצוץ, או 1 כוס שרי או עגבניות ענבים, חצויעגבניות, קצוץ, או 1 כוס שרי או עגבניות ענבים, חצוי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.