סלמון בגריל עם סלט מלפפון נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו רוטב, מיץ לימון, סלמון מעושן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם מלפפון-סלט יוגורט, סלמון בגריל עם סלט מלפפון (אוסטרליה), ו טריאקי סלמון בגריל עם סלט מלפפון.
הוראות
1
מערבבים יוגורט, שמיר, שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה. כיסוי וצינה עד בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חום גריל בינוני גבוה (כ 450).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
1
מלפפונים לחתוך לאורכו לרצועות דק נייר, רצוי עם mandoline. שים בקערה עם עשבי תיבול ושאלות; צמרמורת עד השימוש. בקערה אחרת, מערבבים שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל; מניחים רוטב בצד.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הכן סלמון: לשפשף בכל רחבי עם שמן ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל. מקפלים 12 על ידי 20-in. גיליון של רדיד כבד חצי לרוחב. עם קצה סכין, לתקוע חורים בגודל אגורה דרך לסכל על 2 ב. בנפרד. שמן בצד אחד של נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
להגדיר לסכל עם צד משומן על באח בישול. הגדר פילה מופרד מעט, צד העור למטה,על נייר. גריל, מכוסה, עד דגים בקושי מבושל דרך, 7 עד 12 דקות. עם מרית רחבה, להחליק דגים מן העור מגש ואוהל עם נייר כסף. אם אתה רוצה עור פריך, להמשיך לבשל את העור על נייר עד פריך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
הסר רדיד מהגריל, ולאחר מכן לקלף בעדינות את העור, באמצעות האצבעות או מרית רחבה (העור עלול לשבור לחתיכות).
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
הגדר עור פריך, אם משתמשים בו, על צלחות ולהגדיר את הסלמון על גבי. להשליך כל נוזל מתערובת מלפפון בקערה, ולאחר מכן במהירות לזרוק תערובת עם רוטב ותל על דגים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מקשטים עם ספרי שמיר טריים.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרי
7
מגישים מיד עם רוטב יוגורט (עור סלמון יהיה לרכך כפי שהוא עומד).
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.