והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 787 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מיונז, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., עוגות סלמון פריכות עם רוטב יוגורט יווני, ו סלמון סלאמין עם גלימת צלפים..
הוראות
1
מערבבים מרכיבים לרוטב גיילה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
2
פלפל אדום Sautee כ 3 דקות במחבת מקל הלא בחלק חמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים שום קצוץ לשלושים השניות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4
מערבבים פלפלים ושום וכל שאר החומרים למעט פתיתי תירס בקערה ומערבבים יחד.הפוך ארבעה כדורים בגודל שווה של תערובת זו להתגלגל היטב לתוך פירורי cornflake. לטפוח פירורים בתקיפות ולוודא שהוא מצופה היטב.(כדורים יהיו בערך בגודל של בייסבול קטן).
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקס
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים כדורים על מגש ולחץ לקציצות בעובי 1 אינץ'.מטגנים מיד כמה כפות של שמן חם במחבת לא מקל על חום גבוה בינוני. (אתה לא רוצה אותם לשבת יותר מדי זמן או קורנפלקס יספוג לחות מן הקציצות ולא ומטגנים כמו פריך.) צורבים אותם במהירות אבל כמובן, לא לשרוף אותם על 3 או 4 דקות בצד.הערה: לאחר ערבוב כל החומרים יחד אתה יכול לקרר את זה כדי להקשיח תערובת אבל אני לא מוצא את זה הכרחי אלא אם כן השתמשת ביצה גדולה מאוד. אתה יכול גם לעשות הכל מראש ומקרר. פשוט להסיר כשעה לפני ארוחת הערב ולהביא לטמפרטורת החדר או שהם יהיו חמים מבחוץ אבל קר באמצע. רק לא להתגלגל בפירורי cornflake עד הרגע האחרון.הערה נוספת: עבור וריאציה נחמד אל תהסס להוסיף 1/2 כפית או כך של כמון לתת אלה" Tex-Mex "טעם עקף עם כמה צ' ילי קון queso. יאם! תהיה יצירתי! זו קציצה לחה שמטילה-לרצפה-זחילה-אל-הדלת. לעשות את זה כפי שהורה בפעם הראשונה ולאחר מכן להתנסות! הפוך אותו לשלך.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.