קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

סלמי מחיטה מלאה ופיצה מוצרלה

סלמי מחיטה מלאה ופיצה מוצרלה
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו רוטב פיצה, גרעיני חמניות, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. נסו פיצה עם סלמי, מוצרלה ועשבי תיבול טריים, מוצרלה וסלאמי ג'בטה, ו Mozzarellan ו סלמי עוף רול קופצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה על המדף האמצעי של התנור ומחממים עד 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
2
מחלקים את בצק הפיצה ל 2 כדורים. שים כדור אחד על משטח משוריין בכבדות ולהתגלגל וצורה למעגל דק 11 אינץ ' עם קצה עבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
גלולגלול
3
העברה לקליפת פיצה מקומטת או תבנית אפייה הפוכה מקומח.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מורחים חצי רוטב פיצה באופן שווה על הבצק עגול. למעלה עם 3 פרוסות של סלאמי וחצי גבינה. (ודא שהבצק, עם כל התוספות שלו, יכול להחליק קדימה ואחורה בקלות על קליפת הפיצה; אם לא, להוסיף עוד קמח.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
גבינהגבינה
סלאמיסלאמי
מורחיםמורחים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
בזהירות להחליק את הבצק על אבן הפיצה החמה (הבצק לא יכול להיות עגול לחלוטין כאשר הוא מחליק על האבן).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטוןפיצה סטון
6
אופים עד החלק התחתון של הקרום הוא השחמה קלות מאוד פריך והגבינה נמסה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר את הקרום מהתנור, העליון עם בזיליקום ומפזרים קצת פלפל אדום מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
באזיל!באזיל!
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חותכים ל 4 חתיכות. חזור עם הכדור השני של בצק ותוספות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מוסיף את הבורגור וקינואה ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
קינואהקינואה
11
מעבירים את הגרגרים למסננת עדינה ולהחזיק תחת מים זורמים קרים כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
12
תן את הדגנים לנקז במסננת במשך 15 דקות, ואז להפיץ אותם על שכבה עבה של מגבות נייר לספוג כל לחות נוספת. בינתיים, גס לטחון את זרעי פשתן במטחנת תבלינים, רק כדי לשבור אותם פתוח.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתןזרעי פשתן
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת
13
מערבבים יחד את המים החמים, אגבה ושמרים בכוס מדידה או קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אגבהאגבה
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
קערהקערה
14
בואו לשבת עד שכבה קטנה של קצף מתפתח בחלק העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, להשליך ולנסות שוב עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
15
לטאטא את הקמח ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה בינונית; להוסיף את תערובת שמרים קצף ושמן זית ומערבבים יחד עם מרית גומי נוקשה. כאשר הבצק מתחיל להתאחד, מערבבים את הדגנים המבושלים, זרעי פשתן טחונים וגרעינים חמניות; יוצרים את הבצק לכדור אחיד במרכז הקערה. הקפד לגרד ולהשתמש בכל בצק דבק לצדדים. הבצק יהיה דביק מאוד בשלב זה. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ושומרים במקום חם עד שהבצק הוכפל, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתן טחוניםזרעי פשתן טחונים
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
שמן זיתשמן זית
דגניםדגנים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מריתמרית
מקציףמקציף
קערהקערה
16
אבק קל תבנית אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
17
מפזרים כמות נדיבה של קמח על משטח עבודה נקי ויבש. לגרד את הבצק על פני השטח המשוריין ללוש במשך כמה דקות, עובד רק מספיק קמח כדי להפוך את הבצק פחות דביק אבל עדיין לח למגע. קמח את הידיים מעת לעת כדי למנוע דבק. ליצור את הבצק לכדור אחד או לחלק אותו לכדורים קטנים יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
18
מניחים את כדור הבצק (ים) על תבנית האפייה מוכנה. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף או מגבת צלחת ולתת את הבצק לנוח במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, הבצק יכול להיות מעוצב ומבושל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מגבות מטבחמגבות מטבח

מרכיבים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.