קושיבינוני
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
מגזין

סלסה חמוציות

סלסה חמוציות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים,אז נסו סלסן חמוציות. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ ליים, עגבניות בטעם מקסיקני, מלח ופלפל כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה סביב 10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 43%. נסו סלסה חמוציות, סלסה חמוציות, ו סלסה חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: קיסמים
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
3
מניחים את רוטב החמוציות, הכוסברה, גרידת הליים, מיץ הליים, פלפל הג 'לפנו, הבצל, הפלפל האדום, הפלפל הירוק, העגבניות והמלח והפלפל, לפי הטעם במעבד מזון ודופק עד לקבלת תערובת אחידה, אך עדיין צ' אנקי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
פלפל ירוקפלפל ירוק
מיץ לייםמיץ ליים
פלפל אדוםפלפל אדום
גרידת לייםגרידת ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עגבנייהעגבנייה
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מגישים עם טקיטוס הודו.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
5
מזיעים את הבצל, השום והג ' לפנו במחבת מטגנת עם 1 כף שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מסירים מהאש ומוסיפים לקערה גדולה. לקערה, מוסיפים את תרנגול ההודו, הגבינה, העגבניות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים היטב את החומרים.
8
מחממים את הטורטיות במיקרוגל למשך 10 שניות כך שיהיו גמישות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
9
ממלאים את הטורטיות בכף מילוי ומגלגלים לטקיטו דק, מהדקים בעזרת קיסם. שמור את הטקיטו מכוסה במגבת לחה לפני הבישול אחרת טורטיות התירס יתייבשו ויסדקו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
טורטיהטורטיה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
10
מחממים 2 כוסות שמן במחבת ישרה עד 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מניחים את הטקיטו בשמן החם בקבוצות ומטגנים רדודים עד שהם פריכים, מתגלגלים לבישול כל הצדדים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
12
מסננים את הטקיטו על מגבות נייר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
13
הסר את קיסמי השיניים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים

מרכיבים

18טורטיות תירס לבנות או צהובותטורטיות תירס לבנות או צהובות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת ג'ק גרוסהגבינת ג'ק גרוסה1חלפיניו, קצוץ גסחלפיניו, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חלפיניו טחוןחלפיניו טחון1גרידה ומיץ לימוןגרידה ומיץ לימון6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום קצוץפלפל אדום קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות משומר מקסיקניות, מנוקזות וקצוצותעגבניות משומר מקסיקניות, מנוקזות וקצוצות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהודו מבושל מגוררהודו מבושל מגורר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1בצל לבן קצוץ גס, מכוסה ומיקרוגל במשך 1 דקהבצל לבן קצוץ גס, מכוסה ומיקרוגל במשך 1 דקה1בצל לבן, קצוץ דקבצל לבן, קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב חמוציות שלם משומררוטב חמוציות שלם משומר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג, ורוזנוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
עבור אוהבי תחושות טהורות יצרנו 100% פינו נואר קובו ללא מינון. הוא מכיל רק את שאריות הסוכר הטבעיות של היין בפחות מ -2 גרם לבקבוק. יתר על כן, השימוש מינימום מוחלט של גופרית נותן את היין את החופש להביע את עצמו לחלוטין. על האף יש פרי פריך ובו בזמן פרי בשל. על החיך הוא זקוף וטהור, עם עדינות ורעננות בשפע.זהב ורמיליון בצבע. אפו של ענבים שחורים טריים, של פירות אדומים, לבנים והדרים. חיך בשפע עם בשר אפרסק כרם וזר עשבי תיבול ארומטיים. תווים חריפים קטנים בגימור. שמפניה משובחת וסרוגה היטב של טוהר רב.אידיאלי כמו אפריטיף. הליווי המושלם למאכלי ים, סשימי או אפילו גבינת עזים רכה.
עבור אוהבי תחושות טהורות יצרנו 100% פינו נואר קובו ללא מינון. הוא מכיל רק את שאריות הסוכר הטבעיות של היין בפחות מ -2 גרם לבקבוק. יתר על כן, השימוש מינימום מוחלט של גופרית נותן את היין את החופש להביע את עצמו לחלוטין. על האף יש פרי פריך ובו בזמן פרי בשל. על החיך הוא זקוף וטהור, עם עדינות ורעננות בשפע.זהב ורמיליון בצבע. אפו של ענבים שחורים טריים, של פירות אדומים, לבנים והדרים. חיך בשפע עם בשר אפרסק כרם וזר עשבי תיבול ארומטיים. תווים חריפים קטנים בגימור. שמפניה משובחת וסרוגה היטב של טוהר רב.אידיאלי כמו אפריטיף. הליווי המושלם למאכלי ים, סשימי או אפילו גבינת עזים רכה.
For lovers of pure sensations we have created a 100% Pinot Noir cuvée with no dosage. It contains only the wine's natural residual sugar at less than 2g per bottle. Moreover, the use of an absolute minimum of sulphur gives the wine the freedom to express itself totally. On the nose there is crisp and at the same time ripe fruit. On the palate it is upright and pure, with abundant finesse and freshness.Vermilion gold in color. Nose of freshly pressed black grapes, of red, white and citrus fruits. Ample palate with flesh of vineyard peach and bouquet of aromatic herbs. Small spicy notes in the finish. A fine, tightly knit Champagne of great purity.Ideal as an aperitif. The perfect accompaniment for seafood, sashimi or even soft goat's cheese.