קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלסה שומשום חצילים

סלסה שומשום חצילים
המתכון סלסה שומשום חצילים יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 317 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פרמזן פיתות טוגנים, בתוספת 1 כף בצל ירוק, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חצילים שומשום פיקנטי, עוף בשומשום וחציל, ו חצילים שומשום (חציל).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425°f. חצילים פירס בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים על תבנית אפייה. צולים בתנור עד חצילים רכים מאוד מנופחים, הופכים פעם אחת, בערך 1 שעה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים חצילים במחצית; לגרד בשר לתוך מסננת להגדיר מעל קערה גדולה (לא מאפשרים תחתית מסננת לגעת קערה).
מרכיבים שתצטרך
4
בואו לנקז חצילים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים חציל למעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6
חום שמן צמחי במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים 3/4 בצל ירוק כוס, ג ' ינג 'ר, שום וצ' ילי שום רוטב; מטגן רק עד בצל לרכך, כ 45 שניות. מערבבים בסוכר חום, רוטב סויה, חומץ ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים מחית חצילים ומבשלים עד מחומם דרך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מהחום. מערבבים עגבניות, 3/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה ושמן שומשום. מגניב לטמפרטורת החדר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
10
העברה לקערה בינונית. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
11
סלסה חצילים מקשטים עם 1 כף כל בצל ירוק וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
12
מגישים עם צ ' יפס פיתה פרמזן.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lemelson Meyer Vineyard פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 47 דולר.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
The 2014 Meyer combines fruit picked at both the beginning and end of harvest to produce a spicy, aromatic wine that combines red cherry and plum with woodsmoke, tarragon, potpourri, and crème brulee. The palate is fresh and lithe, with dark spice carried by loads of red fruit to a long, delicately balanced finish. This is a young wine that will gain in weight over the next year and age gracefully for 10+ years.