קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלק ירוק

סלק ירוק
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וללא לקטוז מתכונים לרפרטואר שלך, סלק ירוק יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 4222 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו ירקות סלק, חומץ סיידר, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים, סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, ו פסטת סלק וסלק עם גבינת פטה וריקוטן.

הוראות

1
יש לשטוף ולחתוך את הסלק הירוק: לשטוף את הסלק הירוק בכיור מלא במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מסננים ירקות ושוטפים בפעם השנייה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
3
מסננים ירקות וחותכים כל גבעולים כבדים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
4
חותכים עלים לחתיכות בגודל ביס. תניח בצד.
5
מטגנים את הבייקון, בצל, שום: במחבת גדולה או 3-סיר qt, מבשלים בייקון עד משחימים קלות על חום בינוני (או חום 1 כף שומן חזיר).
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים בצל, מבשלים על אש בינונית 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל לרכך ולהתחיל חום. מערבבים שום, לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1
הוסף מים למחבת החמה, תוך ערבוב כדי לשחרר כל חלקיקים מתחתית המחבת. מערבבים פתיתי סוכר ופלפל אדום. מביאים תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מוסיף את סלק ירוק, בעדינות לזרוק את תערובת הבצל כך הירוקים מצופים היטב. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 5-15 דקות עד הירוקים הם מכרז. מערבבים בחומץ. (עבור כרוב או כרוב ירוק להמשיך לבשל 20-25 דקות נוספות או עד רוך הרצוי.)
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
סלק ירוקסלק ירוק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ירוקירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
כרובכרוב