לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סנאפר שלם עם ורה קרוז סלסן בגריל. מנה אחת מכילה 1162 קלוריות, 143 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם זרעי אכיוט, עגבניות שזיפים, עלי כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 ופסקטרי דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה נהדר. נסו טאקו דגים בגריל עם סלסה ורה קרוז, סנאפר אדום ורה קרוז, ו סנאפר ורה קרוז עבור מתכונים דומים.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
תנו לתערובת לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
1
שלבו את האכיוט, הכוסברה והאורגנו במחבת מוקפצת קטנה וצלו על אש נמוכה עד שהם רק ריחניים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
Annatto
פחיות) מרק עוף דל נתרן
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מסירים מהאש, מניחים להתקרר מעט וטוחנים במטחנת קפה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
3
שלב את התבלינים הטחונים עם הפפריקה, המלח והפלפל בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מוסיפים את מיץ לימון, שום ושמן, ומקציפים עד עקביות משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מפזרים את הדג כולו במלח ופלפל. משפשפים צד אחד של כל דג בנדיבות עם חלק מהעיסה. מכסים ומשרים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
מחממים גריל פחמים לחום בינוני-גבוה ישיר וצלייה עקיפה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
צולים את הדג, הדבק כלפי מטה, על האש הישירה, עד שהדבק חרוך יפה, 5 עד 7 דקות. הפוך בזהירות את הדג בעזרת מרית גדולה וכבדה והעביר את הדג לצד הנגדי של הגחלים. מכסים את הגריל וממשיכים בבישול עד לבישול פשוט, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולבים
8
מעבירים את הדג לפלטה גדולה. כף את הסלסה מעל ומקשטים בעשבי התיבול הטריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טריים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.