סנדאי פאדג' איטלקי חם
המתכון של סונדי פאדג' חם איטלקי מוכן תוך כ-20 דקות והוא בהחלט אופציה מדהימה ללא גלוטן לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 950 קלוריות, 13 גרם חלבון ו-67 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.55 למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית שקדים, אספרסו טרי, קצפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כקינוח. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 41%. נסו עוגת סנדאי פאדג' חמה לשניים, עוגיות פאדג' סנדאי חמות וקאפקייקס פאדג' סנדי חמה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מביאים 2/3 כוס שמנת ואספרסו לרתיחה בסיר בינוני כבד.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס והרוטב חלק.
מקציפים את 1 כוס השמנת הנותרת, מוסיפים אבקת סוכר 1 כף בכל פעם ותמצית שקדים בקערה גדולה עד שנוצרות פסגות רכות. טורפים את הגלידה לקערות. למעלה עם רוטב הפאדג' החם, השמנת הממותקת והאגוזים.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti
סאנדיי בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Casteller Cava Rosado עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קסטלר קאווה רוסדו
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים העשוי בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. התיישן במשך 12 חודשים על המשקעים לפני השחרור, הוא מספק טעמים מובחרים באופן עקבי. הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם כמעט כל טאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרם. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין לבדו.