סנדלר אפרסק בורבון הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קינמון טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סנדלר אפרסק בורבון, סנדלר אפרסק בורבון, ו סנדלר אפרסק בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
בקערה גדולה להוסיף את האפרסקים, בורבון, 1/4 כוס סוכר, קורנפלור, וקינמון ומערבבים היטב כדי מעיל האפרסקים באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תפוח נוסף אופציונלי
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הכן את הכופתאות: לתוך מעבד מזון להוסיף את הקמח, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
4
חותכים 12 כפות (1 1/2 מקלות) חמאה לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
5
מוסיפים אותו לתערובת הקמח והדופק עד שהתערובת נראית כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6
מערבבים רק עד הבצק מגיע יחד. אל תעבדו יותר מדי; הבצק צריך להיות קצת דביק אבל לניהול.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על אש בינונית נמוכה, להמיס את שאר 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את האפרסקים ומבשלים בעדינות עד מחומם דרך, על 5 דקות. זרוק את הבצק בכףעל האפרסקים החמים. יכולים להיות פערים, הבצק יהיה לנפח ולהתפזר כפי שהוא אופה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מברישים את החלק העליון עם קצת שמנת כבדה ומפזרים קצת סוכר; לשים אותו בתנור על תבנית אפייה כדי לתפוס כל טיפות. מבשלים 40 עד 45 דקות עד העליון הוא השחמה ואת הפרי הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.