ספגטי alla Carbonara
ספגטי alla Carbonara עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ותרימו פלפל, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ספגטי alla Carbonara, ספגטי alla Carbonara, ו ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הכינו את הרוטב בזמן שהפסטה מתבשלת על מנת להבטיח שהספגטי יהיה חם ומוכן בסיום הרוטב; חשוב מאוד שהפסטה תהיה חמה בעת הוספת תערובת הביצים, כך שחום הפסטה יבשל את הביצים הגולמיות ברוטב.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד רך עדיין המשרד (כמו שאומרים באיטלקית "אל דנטה.")
מסננים את הפסטה היטב, הזמנה 1/2 כוס של מי בישול עמילניים להשתמש ברוטב אם אתה רוצה.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה מעל להבה בינונית.
מוסיף את pancetta ו לטגן במשך כ 3 דקות, עד הבייקון הוא פריך ואת השומן הוא שניתנו. לזרוק את השום לתוך השומן לטחון פחות מ 1 דקה כדי לרכך.
מוסיפים את הספגטי החם, סחוט למחבת וזורקים במשך 2 דקות כדי לצפות את הגדילים בשומן הבייקון. מקציפים את הביצים ופרמזן יחד בקערת ערבוב, ערבוב היטב כדי למנוע גושים.
הסר את המחבת מהחום ושופך את תערובת ביצה / גבינה לתוך הפסטה, לטאטא במהירות עד הביצים להתעבות, אבל לא לטרוף (זה נעשה את החום כדי להבטיח שזה לא יקרה.) דק את הרוטב עם קצת מי פסטה שמורות, עד שהוא מגיע עקביות הרצוי. עונת הקרבונרה עם כמה סיבובים של פלפל שחור טחון טרי וטעם למלח. תלולית ספגטי קרבונרה לתוך קערות חמות ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה. תעביר עוד גבינה מסביב לשולחן.