ספגטי ברוקולי עוף
ספגטי ברוקולי עוף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתכון ללא חלב זה משרת 12 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 386 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו פרחי ברוקולי, מים, פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 45%, וזה טוב. הברוקולי ראבה שלי "ספגטי", עגבניות ועוף, עוף וברוקולי סקווש ספגטי אפוי פעמיים, ו דלעת ספגטי ממולאת עוף וברוקולי שמנת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים עוף בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 12-14 דקות או עד שהם כבר לא ורודים. בינתיים מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה; לְנַקֵן.
מסננים עוף וחותכים לקוביות; מניחים בצד.
בתנור הולנדי, הביאו 1 פנימה. של מים לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי; מכסים ומבשלים 3-5 דקות או עד שהם רכים פריכים.
מסננים ומניחים בצד. באותו מחבת, לשלב מרקים ומים. מערבבים גבינה; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה. מערבבים פנימה את העוף, הברוקולי, הפלפל והספגטי.
מעבירים לשניים משומנים 11 אינץ'. 7 אינץ'. אפיית כלים. מכסים ומקפיאים קדירה אחת עד 3 חודשים.
אופים את הקדירה שנותרה, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 30-40 דקות או עד להשחמה קלה והקצוות מבעבעים.
לאפות תבשיל קפוא: להפשיר לחלוטין במקרר. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד לחימום.