ספגטי וקציצות איטלקיות לוקחות כשעה מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 843 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -42 גרם שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. תמורת $2.91 למנה , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עגבניות משומרות, סוכר, בשר בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 64% . ספגטי עם קציצות איטלקיות , ספגטי וקציצות איטלקיות וקציצות ספגטי 'n' איטלקיות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את הביצה, עלי הסלרי והגבינה. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב. צור ל-1-1/2-in. כדורים. במחבת גדולה משחימים כדורי בשר בשמן בקבוצות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בסיר קטן מערבבים את העגבניות, רסק העגבניות, הלחם, השום, הסוכר, הפלפל והמלח; להוסיף קציצות. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהקציצות כבר אינן ורודות והרוטב מסמיך מעט, תוך ערבוב מדי פעם.
קיאנטי, Nero D Avola וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי לספגטי וקציצות. לכל היינות האדומים האיטלקיים הללו יש מספיק חומציות כדי להתאים בצורה מושלמת לרוטב העגבניות במנה האיטלקית-אמריקאית הקלאסית הזו. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.