ספגטי נקניק סבוי
ספגטי נקניק סבוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 732 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם ספגטי, שום, נקניקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו ספגטי עם כרוב סבוי ופירורי לחם, עוגת ספגטי עם נקניק, ו ספגטי נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים מים ומבשלים ספגטי על פי הוראות החבילה.
בעוד הפסטה מתבשלת, מטגנים את הכרוב פרוס בשמן זית עד נבול ומתחיל להיות פריך.
מוסיפים שמן זית למחבת אחרת ומטגנים את השום עד ריחני; להיזהר לא לשרוף את השום.
הסר את תרמילי הנקניק ולהוסיף את הנקניק, לשבור אותו לחתיכות כפי שהוא צ ' יפס.
מסננים את הפסטה ברגע שהיא הגיעה לרמה של מוצקות שאתה אוהב. להחזיר את הפסטה סחוטה לסיר.
מתבלים את הפסטה המנוקזת עם עשבי תיבול איטלקיים ומוסיפים את רוב גבינת הפרמזן. שים כמה טפיחות חמאה על גבי הפסטה המנוסה.
יוצקים את המרק החם על האטריות כדי להתחיל להמיס את הגבינה וליצור קצת רוטב. נסה להוסיף רק מספיק כדי להמיס את הגבינה ואת המעיל אטריות, אתה לא רוצה יותר מדי נוזל בתחתית הסיר.
מוסיפים את הכרוב והנקניקיות וזורקים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.