קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

ספגטי פוטנסקה

ספגטי פוטנסקה
אם יש לכם מלח גס ופלפל טחון, עגבניות שימורים, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם זיתים ועגבניות (ספגטי אלה פוטנסקה), ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי ברוטב חריף), ו ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי" Streetwalker").

הוראות

1
מוסיפים עגבניות שלמות ואת המיץ שלהם, לשבור עגבניות עם הידיים. מערבבים צלפים וזיתים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים עד מעובה, 5 עד 10 דקות. לזרוק עם פסטה; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה