ספגטי פוטנסקה
אם יש לכם מלח גס ופלפל טחון, עגבניות שימורים, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם זיתים ועגבניות (ספגטי אלה פוטנסקה), ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי ברוטב חריף), ו ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי" Streetwalker").
הוראות
מוסיפים עגבניות שלמות ואת המיץ שלהם, לשבור עגבניות עם הידיים. מערבבים צלפים וזיתים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים עד מעובה, 5 עד 10 דקות. לזרוק עם פסטה; העונה עם מלח ופלפל.