ספגטי אלה קרבונרה
ספגטי אלה קרבונרה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 721 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 30 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 35 דקות. אם יש לכם פלפל, ביצים, ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. ציון זה מוצק. נסו ספגטי אלה קרבונרה, ספגטי אלה קרבונרה, ו ספגטי אלה קרבונרה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים היטב לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים למחבת גדולה כ -2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים את הפנקטה על אש בינונית ומבשלים עד שהיא מתחילה לצבוע ולהיות פריכה. מכבים את האש ושומרים.
זרוק את הפסטה לתוך מים רותחים מומלחים ומבשלים אותו 1 דקה פחות ממה שהוא אומר על החבילה, בדרך כלל על 6 עד 7 דקות. לנשוך את הפסטה כדי לבדוק את עקביות.
בזמן שהפסטה מתבשלת, סדקו את הביצים לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את הגבינות המגוררות ומתבלים במלח.
להקציף במרץ עד שהוא הופך להיות הומוגני. מתבלים בנדיבות בפלפל שחור.
כשהפסטה כמעט מוכנה, מחזירים את התבנית עם הפנצ ' טה לאש בינונית.
מוציאים את הפסטה ממי הבישול. זורקים או מערבבים את הפסטה לתוך הפנקטה כדי לצפות את הפסטה בשומן שנותר במחבת. מערבבים מיד במרץ את תערובת הביצים לפסטה. מבשלים 1 עד 2 דקות תוך ערבוב מתמיד עד שתערובת הביצים נראית כמו רוטב שמנת.
מגישים מיד מעוטרים בצל ירוק פרוס.