קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

ספגטי אלה קרבונרה

ספגטי אלה קרבונרה
ספגטי אלה קרבונרה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 721 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 30 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 35 דקות. אם יש לכם פלפל, ביצים, ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. ציון זה מוצק. נסו ספגטי אלה קרבונרה, ספגטי אלה קרבונרה, ו ספגטי אלה קרבונרה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר גדול של מים מומלחים היטב לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים למחבת גדולה כ -2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הפנקטה על אש בינונית ומבשלים עד שהיא מתחילה לצבוע ולהיות פריכה. מכבים את האש ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
5
זרוק את הפסטה לתוך מים רותחים מומלחים ומבשלים אותו 1 דקה פחות ממה שהוא אומר על החבילה, בדרך כלל על 6 עד 7 דקות. לנשוך את הפסטה כדי לבדוק את עקביות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
בזמן שהפסטה מתבשלת, סדקו את הביצים לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים את הגבינות המגוררות ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
להקציף במרץ עד שהוא הופך להיות הומוגני. מתבלים בנדיבות בפלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
כשהפסטה כמעט מוכנה, מחזירים את התבנית עם הפנצ ' טה לאש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוציאים את הפסטה ממי הבישול. זורקים או מערבבים את הפסטה לתוך הפנקטה כדי לצפות את הפסטה בשומן שנותר במחבת. מערבבים מיד במרץ את תערובת הביצים לפסטה. מבשלים 1 עד 2 דקות תוך ערבוב מתמיד עד שתערובת הביצים נראית כמו רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מגישים מיד מעוטרים בצל ירוק פרוס.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
12
בוניסימו!