קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

ספרינג רולז ספאם ואננס עם רוטב חמוץ-מתוק תוצרת בית

ספרינג רולז ספאם ואננס עם רוטב חמוץ-מתוק תוצרת בית
זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חומץ סיידר, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שרימפס לחמניות האביב ירקות פריך עם רוטב צ'ילי חמוץ מתוק, שאריות גלילי אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ חמוציות, ו גלילי אביב שרימפס טנדורי עם רוטב אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור רוטב חמוץ מתוק: לשלב את המים קורנפלור בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את מיץ האננס, חומץ, רוטב סויה, סוכר חום, זנגביל, שום, פתיתי פלפל אדום בסיר קטן על חום גבוה בינוני ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. מערבבים את תרחיף קורנפלור לתוך הסיר, להקטין את החום נמוך ומבשלים עד הרוטב מתעבה, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר את הרוטב מהחום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. הרוטב ימשיך להתעבות קצת יותר כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
עבור האביב
5
לחמניות: לחתוך את הספאם ל 6 חתיכות שוות על 1/2 אינץ ' כל אחד, ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה לשניים כדי להניב 12 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ספאםספאם
6
לקלף וליבה את האננס ולפרוס את האננס להניב 12 חתיכות שוות שכל אחד מהם בערך באותו גודל כמו פרוסות הספאם (בערך 1/2 אינץ 'עבה, 1/2 אינץ' רחב, 4 אינץ ' ארוך). אתה רק צריך כמחצית חתיכות אננס. שמור את החצי השני כדי לשרת עם האגרולים האביב.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ספאםספאם
7
טובלים צד אחד של פרוסות האננס לתוך זרעי שומשום קלויים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
8
מניחים עטיפת גליל האביב 1 על משטח עבודה נקי ויבש, כך פינה אחת של העטיפה מצביעה עליך (ממוקם כמו יהלום, ולא ריבוע).
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביבעטיפות רול האביב
9
מניחים פרוסת ספאם, פרוסת אננס מצופה שומשום, וכמה בצל ירוק פרוס ממש מתחת לנקודת האמצע של היהלום, הקרוב ביותר לפינה מצביע עליך.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ספאםספאם
10
קח את הפינה הקרובה ביותר אליך לגלגל אותו מעל המילוי, עד חצי העטיפה נשאר.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
מקפלים את הפינות שמאלה וימינה של העטיפה על המילוי. באמצעות האצבעות שלך, או מברשת מאפה, טבול את הקצוות של העטיפה עם מים, ולאחר מכן להמשיך לגלגל את גליל האביב לכיוון הפינה הסופית בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
12
מניחים בצד את גליל האביב המוגמר, מתחת למגבת לחה, וממשיכים לגלגל את שאר גלילי האביב עד שכל המילוי כבר בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
יוצקים מספיק שמן למחבת כבדה גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מחממים את השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 ° F על מטגן עמוק או מדחום לקרוא מיידית. מטגנים את האגרולים בקבוצות של ארבעה, מסתובבים מדי פעם, עד לזהב ופריך, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
15
מעבירים את גלילי האביב המטוגנים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
16
מגישים מיד עם רוטב חמוץ מתוק וכל מקלות אננס מצופים בשומשום נוספים.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
תערובת שנין בלאן מסה
תערובת שנין בלאן מסה
יין לבן עתיק, שנין בלאן, שימש כעוגן של יין זה ונתן לו את פריותו העזה וחומצותו המרעננת. Viognier מוסיף הערות פרחוני מתובל ועשיר רך, מושך אל החיך. מושלם עם פירות ים ועוף בגריל.