עגבניות צלויות: דל פחמימות הוא מתכון ללא גלוטן וראשוני עם 2 מנות. מנה אחת מכילה 105 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם שמן זית, פרמזן, עגבניות שזיפים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 48 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 78% . מתכונים דומים: אמנון פרמזן צלוי (דל פחמימות) , זודלס עם סרדינים, עגבניות וצלפים - דל פחמימות , ו- zoodles עם סרדינים, עגבניות וצלפים - דל פחמימות .
הוראות
1
מתבלים את העגבניות במלח ומניחים עם צד הזרעים כלפי מטה על רשת או נייר סופג לניקוז במשך כ-30 דקות. מייבשים בעזרת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות שזיפים גדולות (בערך 12 אונקיות), חצויות לאורך
עגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורך
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מקמו רשת לתנור בחלק העליון של התנור וחממו מראש את הפטם. מרפדים תבנית ברילר בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מניחים את חצאי העגבניות על התבנית המוכנה כשצד הזרעים כלפי מעלה, מתבלים בפלפל לפי הטעם, מזלפים שמן זית ומפזרים עשבי תיבול מעל. צולים עד שהוא חם והחלק העליון מתחיל להשחים, כ-8 דקות.