קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 22 דק.
מנות4
ציון בריאות16
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגה פריוליאנית קלאסית: גובאנה

עוגה פריוליאנית קלאסית: גובאנה
עוגת פריוליאנית קלאסית: גובאנן היא קינוח שמגיש 4. מנה אחת מכילה 976 קלוריות, 19 גרם חלבון ו-58 גרם שומן. תמורת 2.14$ למנה, המתכון הזה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש חתיכות שוקולד מתוקות למחצה, אתרוג מסוכר, אגוזי מלך וביצים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-22 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 58%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגה צהובה עם חמאה שחומה קלאסית לחבר קלאסי, עוגת פאונד קלאסית ועוגה לבנה קלאסית.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את אגוזי המלך, אגוזי הלוז, גרידת הלימון, גרידת התפוז, אתרוג מסוכר, חתיכות שוקולד, דומדמניות ונוזל ההשריה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אתרוג מסוכראתרוג מסוכר
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
דומדמניותדומדמניות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
3
מוסיפים את החלבונים ו-1/4 כוס סוכר ומקפלים יחד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
מרדדים את המאפה למלבן בגודל 10 על 16 אינץ' וממקמים את הצד הארוך ביותר במקביל לקצה משטח העבודה. מורחים את המילוי על המאפה באופן שווה, ומשאירים 2 סנטימטרים ללא כיסוי בקצה 1.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מגלגלים את המאפה כמו ג'לירול מדרום לצפון כך שייראה כמו צינור עבה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
יוצרים עיגול של הצינור על ידי הצמדת שני הקצוות הפתוחים כמו זר פרחים.
7
מברישים בחלמונים הטרופים ומפזרים את יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
מניחים על תבנית ואופים 50 דקות. מניחים להתקרר לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מגישים עם יין Verduzzo.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
במעבד מזון, מניחים 4 אונקיות חמאה, 1 כפית מלח ו-2 1/2 כוסות קמח ומערבבים עד למרקם של פירורי לחם. מוסיפים לאט מי קרח עד שהבצק מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
11
מוציאים ויוצרים כדור, ואז משטחים אותו למלבן בגודל 8 על 10 אינץ' ומכניסים למקרר. זה נקרא תערובת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
במעבד מזון, מניחים את יתרת החמאה ו-1 כוס הקמח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומגרדים על הלוח. עובדים במהירות, יוצרים תערובת זו בריבוע בגודל 4 אינץ' ומכניסים למקרר. זה נקרא תערובת בורו.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
13
לאחר 1/2 שעה, כאשר 2 התערובות דומות במרקם, מניחים את תערובת הפסטה על משטח שיש נקי מקומח היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
14
מניחים במרכז את תערובת הבורו ומקפלים מעליה את תערובת הפסטה, כמו עוטפים מתנה. משטחים עם מערוך ומרדדים למלבן בגודל 8 על 16 אינץ', מקמחים באופן קבוע. אם חמאה מגיעה לפני השטח, מקמחים את המקום בכבדות וממשיכים לעבוד. קפלו את השליש התחתון למעלה ושליש העליון למטה ליצירת חבילה קטנה והסתובבו 90 מעלות בכיוון השעון. טפחו את הבצק עם מערוך כדי להיצמד ומרדדים שוב למלבן גדול בגודל 8 על 16 אינץ'. חוזרים על תהליך הקיפול ומקררים 30 דקות, מכוסה במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
15
מוציאים וחוזרים על תהליך הגלגול והקיפול 3 פעמים. אפשר 30 דקות קירור בין כל תמרון. כעת הבצק מוכן ויישמר במקרר 10 ימים, עטוף היטב בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.